11 Luovuuden tulos

Luovalla alalla on valtavasti osaajia, jotka ansaitsevat tulla kuulluiksi ja nähdyiksi. Niin paljon lahjakkuutta, taitoa ja erilaisten osa-alueiden hallintaa. Kuten olen jo aikaisemmissa kirjoituksissani monesti maininnut, pidän suuressa arvossa luovuutta ja sen erilaisia näkökulmia. Tässä postauksessa taide-sanan sisään nivoutuu joukko media-alan osaajia, jotka ovat tuoneet merkittävän lisän maailmani avartamiseen.

Valokuvauksen monet kulmat

Mielestäni hyvä valokuvaaja pystyy vangitsemaan kuviin sen syvimmän olemuksen, sielun. Parhaimmillaan valokuvien parissa vietetty aika rauhoittaa ja rentouttaa. Haluan tuoda esiin ihailemiani valokuvaajia koska tiedän, että näiden kuvien parissa viihtyy kuka tahansa.

Henkilökuvauksen taitaja. Osaa vangita tunnelman kuvaan niin hyvin, että kuvia katsellessaan voi melkein tuntea olevansa itse osa hetkeä ja sen seesteisyyttä. Lumoavan kauniita kuvia ja taitavaa tekemistä.

annikatuominen.fi

Upea koiravalokuvaaja. Vaikea edes sanoin kuvailla miten taidokkaita ja kauniita kuvat ovat. Kuvia katsellessa tuntee kunnioitusta kuvaajaa kohtaan siitä ammattitaidosta, minkä hän omaa. On hienoa, miten hän vangitsee eläimen luonteen kuvaan niin vaivattomasti.

leilaluodemaa.fi

Sekalaista valokuvausta taitavasti yhteen nivottuna. Kaunis tyyli ja kuvien estetiikka on paljon puhuva. Kuvista huokuu seesteisyys ja niiden pariin on helppo pysähtyä ja uppoutua useaksi hetkeksi.

mjphoto.fi

Herkkiä ja kauniita taidekuvia. Osaavaa ja yksityiskohtaista. Kuvia katsellessa tulee tunne, ettei haluaisi lopettaa niiden katselua. Kuvien pariin palaa aina, kun haluaa rauhoittaa mieltään ja lähteä satumaiselle kuvamatkalle.

Lainaus: Edgar Degas

Graafisen suunnittelun erilaiset vivahteet

Graafinen suunnittelu, tuottaa parhaimmillaan paljon iloa ja onnistumisen riemua niin tekijälle kuin kokijallekin. Sen alle lukeutuvat monet kiinnostavat ja erilaiset tekniikat tuottaa materiaalia. Haluan tältä osa-alueelta nostaa esille tekijöitä, jotka ovat taidoillaan jääneet mieleeni.

Upea ja selkeälinjainen graafinen ilme. Ihailen halua kehittyä tekijänä ja asennetta, joka mahdollistaa asioiden loppuun saattamisen parhaalla mahdollisella lopputuloksella. Tyylillisesti silmää miellyttävää ja harkittua jälkeä sekä taitavaa viimeistelyä.

kirsisalonen.fi

Selkeä ja omanlainen tyyli, joka taipuu moneksi. Osaava tekijä omalla alallaan ja hallussa on niin valokuvaus kuin nettisivujen tekokin. Upea ja lahjakas monitaituri, jota ei voi ylistää tarpeeksi.

riverlake.fi

Taitava osaaja graafisen suunnittelun kentällä. Mihin ikinä ryhtyy, syntyy kaunista ja jopa runollista jälkeä. Tyyli on mieleenpainuva, moniulotteinen, värikäs ja mielenkiintoinen.

Taiteilija, joka osaa mitä vain. Tyylin seesteisyys, selkeys ja runollisuus puhuttelee enemmän kuin mikään koskaan. Maanläheinen kosketus ja taivasta hipova täydellisyys kuvaa tyyliä juuri sen arvoisella tavalla.

merilii.fi

Luonnonlapsimainen näkemys, sekä rento tyyli on virkistävää katseltavaa. Ihailen valtavaa taitoa ja osaamista, sekä kunnioitan omanlaista näkemystä ja tekemistä suunnittelun saralla.

Portfolio SadettaTuulia

Lainaus: Albert Einstein

Tässä tullaan taas siihen (että toistan itseäni), kuinka miellän kaiken luovan tekemisen taiteeksi. Jokainen meistä määrittää, mitä taide itselle on. Sen alle on helppo listata erilaisia tapoja ilmaista itseään. Se on jokaisen itseään ilmaisevan ihmisen merkki maailmassa, jokaisen oma tapa nähdä ja kokea. Se on sitä, miten se sillä hetkellä kenellekin näyttäytyy.

Anniina

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Kommentit

guest
0 Kommenttia
Näytä kaikki kommentit